UYARI

DESTEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ... CLICK HERE TO SUPPORT.

AĞIZLARINA NE ALMIŞLAR!!!




Devamını Oku

AKREP YENMESİ



Devamını Oku

15 Yaşından Küçükler Bakmasın

VENEZUELLA'DA TATILDE
6 YASINDAKI DOGUMGUNUNDE



VE ISTE SABRINA'NIN ARABASINDAN ARTA KALANLAR.
EVINE DONERKEN 17 YASINDAKI BIR OGRENCI ARABASINA CARPTI. BU OGRENCI ICKILI IDI. VE BU 1999 ARALIK AYINDAYDI.


KAZADAN SONRA SABRINA 40'TAN FAZLA OPERASYON GECIRMEK ZORUNDA KALDI.

2000 YILINDA BABASI ILE BERABER.

BAKIMI SIRASINDA

GOZLERINI ACIK TUTABILMEK ICIN GOZ DAMLASINA IHTIYACI VAR.

SIMDI 20 YASINDA VE ASLA 3 YIL ONCE ALKOLLU OLDUGU ICIN KENDISINI AFFEDEMIYOR.



JACQUELINE'IN HAYATINI DURDURDUGUNUN BILINCINDE.


HERKES ARABA KAZASINDA öLMÜYOR.
BU FOTO KAZADAN 4 YIL SONRA CEKILDI VE JACQUELINE HALA BAKIM ALTINDA. VUCUDUNUN % 60'I YANMIS DURUMDA.



Alkollü araç kullanmayın.......



Gaza basarken biraz daha dikkat
Devamını Oku

Şeytanın İnsan Versiyonu

YAZIK BU İNSANOĞLUNA KENDİNİ ŞEKİLDEN ŞEKLE SOKUYOR VERDİĞİN PARAY VE YAZIK ETTİĞİN ŞU SURATINA Bİ BAK BAKILACAK Bİ HALİ KALMAMIŞ...



Devamını Oku

Tayvanda Sigara Paketleri

Tayvanı tebrik ederim böyle daha caydırıcı ve gerçek fotoğrafların Türkiyedede sigara paketlerinde olmasını istiyorum...




Devamını Oku

Atom Bombasını Sonrası Doğumlar



Devamını Oku

Hiroşimaya atıLan ßomba ve Radyasyondan etkiLenen Adam






Devamını Oku

CESETLER EVLENİYOR!!!


Çin'de akla zarar bir olay yaşandı. Beş kişi, araba kazasında ölen bir adama 'öbür tarafta' eşlik etmesi için bir 'ölü gelin' bulmaya kalkınca, tutuklandı.
Tuhaf olay, oğlunun ölümüyle sarsılan yaşlı bir adamın, dört kişiye 'öteki hayatta' oğluna eşlik etmesi için bir 'ölü gelin' bulmak üzere yaklaşık 5 bin dolar vermesiyle başladı.
Çin'in Shaanxi bölgesinde gerçekleşen olayda, beş adam, geçen yıl üniversiteye giriş sınavında başarılı olamayınca zehir içerek intihar eden genç bir kıza ait mezarı açıp, kalıntıları çıkardı.

İKİ CESET İÇİN DÜĞÜN TÖRENİ YAPILIYOR
Beş adam olayın anlaşılması üzerine yakalanarak tutuklandı. Çin'in kırsal kesimlerinde yaşayan köylülerin yüzyıllardır süregelen batıl inançları nedeniyle bu tür olaylar yaşanabiliyor. Bekar ölen erkeklere öbür dünyada eşlik etmesi için, yakın zaman önce ölmüş genç kızlar 'ölü gelin' adayı olarak aranıyor. Daha sonra iki ceset için düğün töreni yapılıyor ve gelin, kocasıyla aynı mezara gömülüyor.

DİRİSİ DEĞİL ÖLÜSÜ PARA EDİYOR
Mao döneminde, batıl inançlardan kaynaklanan bu tür uygulamalar karşı sıkı bir mücadele verilmişti. Ancak bazı kırsal kesimlerde bu gelenekler hala sürdürülüyor. Geçen yıl, genç bir kadını 'ölü gelin' olarak satmak üzere boğarak öldüren bir çete yakalanmıştı. Olay, Tim Burton'un animasyon filmi 'Corpse Bride'ı (Ölü Gelin) anımsattı.
Devamını Oku

İlginç Ölüm!


Erkek arkadaşıyla kavga etmeden önce tüm gün boyunca alkol alan Cleveland'lı Mia Landingham, önce erkek arkadaşı Mikal Middleton-Bey'e yumruk attı. Kendisini tutan erkek arkadaşına iyice sinirlenen kadın, onu yere düşürüp üzerine oturdu.Olayın gerçekleştiği zaman 136 kilo ağırlığında olan Mia'nın erkek arkadaşı sadece 54 kiloydu ve genç adamın üzerinden kalktığında, sevgilisi havasızlıktan boğulmuştu. Dün mahkemeye çıkarılan kadın, olaydan pişman olduğunu belirtse de, 3 yıl hapis cezası ve 100 saatlik kamu servisi cezası aldı.
Devamını Oku

Bebeklerini Cep Telefonuyla Takas Ettiler


Çin’in Chongqing eyaletinde yaşayan internet bağımlısı 19 yaşındaki Zhang Yao, chat aracılığıyla tanıştığı 21 yaşındaki erkek arkadaşı Xin ile hamileyken evlendikten kısa bir süre sonra bebek sahibi oldu

İnternete bağlanma özelliği bulunan bir cep telefonu için yanıp tutuşan anne ve baba, bebeklerini daha altı günlükken piyasa değeri 350 dolar olan bir cep telefonu karşılığında Li Yong adlı adama sattı

PİŞMAN OLUNCA POLİSİ ARADI
Aradan birkaç gün geçtikten sonra, telefonuyla internete bağlanmaktan beklediği kadar zevk alamayan Zhang, pişmanlık krizine girdi ve polise başvurdu Polise yaptıkları takası anlatan anne, gözyaşları içinde “cep telefonuyla oynamak yerine bebek yetiştirmeyi tercih edeceğini” söyledi

Polis, aldığı bilgiler doğrultusunda, daha bir ayı bile dolmayan bebeği bin 500 dolar karşılığında başka birisine satmaya çalışan Li'yi yakaladı Adam hapse yollanırken, genç çift gözaltına alındı

Doğar doğmaz bir cep telefonu karşılığında satılan isimsiz bebek ise bir bakımevine verildi.
Devamını Oku

İKİ YÜZLÜ BEBEK!

Çin’in Hunan eyaletindeki Hailing kentinde dünyaya gelen Kangkang adlı bebek, kafasının önünde enlemesine doğru uzanan ikinci bir yüze sahip. Kulaklarına kadar varan bir yarık halinde oluşan ikinci bir yüzü olan Kangkang, önden bakıldığında sanki suratına bir maske takmış gibi gözüküyor.

Çocuğu doğum sonrasında kendisine gösterilmeyen anne, hastanede geçirdiği günlerde kocasına bebeğini görmek için günlerce yalvarmış. Guangdong eyaletinde elektronik ürünler imal eden bir fabrikada çalıştığı belirtilen yoksul kadın, çocuğu kendisine gösterildiği zaman gözyaşlarına boğulmuş.


Birçok teori ortaya atılmasına rağmen, doktorlar doğumda yaşanan bu sakatlığa neyin neden olduğunu tam olarak bilmiyor. Doktorlar, bu duruma annenin hamileliği esnasında kullandığı düşük yapmayı önleyici ilaçlar olabileceğini belirtti.

Ailesi, Kangkang’ın rahatsızlığına çare bulabilmek için bebeği 20 günlük iken hastaneye götürdü. Ancak hastane, bebeğin tedavi edilebilmesi için gerekecek olan ameliyatın yaklaşık 80 ile 100 bin dolar (125 – 155 bin TL) arasında bir maliyeti olduğunu belirtti.

Ancak toplanan bağışlar sonrası Kangkang’ın ailesi bebeklerini Çin Halk Ordusu’na ait hastanelerden birinde ameliyat ettirecek.
Devamını Oku