UYARI

DESTEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ... CLICK HERE TO SUPPORT.

CİNSEL ORGANINI YEDİRDİLER!!!


Kuşadası'nda cesedi bulunan Yaşar Orhan, tecavüz ettiği engelli kızın babası ve yakınları tarafından işkenceyle öldürülmüş.

Türkiye hergün yeni bir cinayet haberiyle sarsılıyor. işlenen cinayetlerin yöntemleri ise tüyler ürpertiyor. Bugün Kuşadası'nda gelen cinayet haberi, tarafların acizliğini de bir kez daha ortaya koydu.

Yaşar Orhan, tecavüz ettiği H.C'nin ailesi tarafından işkenceyle öldürüldü. Dağlık bölgede bulunan ceset üzerinde yapılan otopside Orhan'ın cinsel organın kesildiği ve ölmeden önce yedirilmeye çalışıldığı tespit edildi.

Kuşadası'nda 7 Haziran'da işkenceyle öldürülerek radyo ve televizyon vericilerinin bulunduğu dağlık bölgeye 2 gün terk edilen minibüs şoförü cinayetiyle ilgilisi 5 kişi gözaltına alındı. Savcılıkta yapılan sorguların ardından bir kişi serbest bırakılırken, 4 kişi ise tutuklanarak Söke Cezaevi'ne gönderildi.

Yaşar Orhan'ın, H.C'nin (45) 16 yaşındaki zihinsel engelli kızı A.C'ye tecavüz edip hamile bıraktığı için öldürüldüğü öğrenildi. Bu arada cinayetin korkunç bir şekilde işlendiği, zanlıların Orhan'ın önce penisini kesip kendisine yedirdikleri, daha sonra öldürdükleri ortaya çıktı.

Hiç yorum yok: